Despre Trattoria

Din dorința de a crea o locație cu preparate fine dining, într-un décor aparte, aduse de pe teritoriul uneia dintre cele mai recunoscute bucătării internaționale, respectiv cea italienească, cu produse sănătoase, atent selectate, gătite cu pasiune și atenție la detalii, dar și îmbinate cu o listă uimitoare de vinuri și băuturi, am deschis restaurantul Trattoria by MRS Residence.

Design interior
deosebit

Trattoria by MRS Residence poartă semnătura Designer-ului Adela Pârvu și Arhitect Andreea Beșliu, care au conceput spațiul în ideea de comunitate, de loc unde vecinii să devină prieteni, dar și unde clienții să poată evada vizual și culinar în zona mediteraneană. 


Eleganța simplă și rafinamentul sunt evidente încă de la intrarea în locație, lumina caldă în zonele de mese precum și nuanțele delicate creează decorul perfect pentru o seară reușită în oraș.

Gusturi unice

Am creat o bucătărie inspirată, care are la bază cele mai bune și mai proaspete ingrediente de pe piață.

 

Un meniu cu preparate apetisante precum pastă fatta în casă, tachino al forno (curcan la cuptor), salmone con asparagi al forno (somon cu asparanghel și roșii la cuptor), tagliata al funghi porcini (mușchi de vită feliat, salată verde și porcini) până la soufflé di spinaci (tort de spanac cu ricotta și ou), lasagna di zucchini și carpaccio di coppa, pomodoro & carciofi (felii de coppa, roșii și carciofi). 

 

Susținem creșterea calității vieții și îl promovăm în rândul rezidenților, clienților noștri, întrucât ceea ce alegeți să consumați influențează în mod direct sănătatea, precum și durata vieții dumneavoastră.A

Vom crea

povestea dumneavoastră, ziua veți fi servit rapid cu preparate gătite la comandă, iar seara veți regăsi atmosfera culturală pentru a savura în liniște un pahar de vin într-un ambient de excepție. Pășiti cu încredere într-o atmosferă de vis!

Vor lipsi

cu desăvârșire evenimentele precum nunțile și botezurile, în schimb veți putea savura o mâncare delicioasă și un vin adus pe ritmuri de muzică napoletană veche sau în serile de weekend tematice.